Kategorie

Ispagul S + probiotyk, 200 g

Cena jednostkowa: 9,00 zł za 100 gram

Cena
17,99 zł

Produkt dostępny
Wysyłamy w 1-2 dni robocze

Opis produktu

Ispagul S + probiotyk zawiera żywe kultury bakterii Lactobacillus coagulans MTCC 5856 i mielone nasiona lnu zwyczajnego wspierające prawidłową pracę jelit. W łagodny sposób oddziałują na śluzówkę jelit, wspomagając ich właściwą perystaltykę. Łupiny nasienne babki jajowatej pomagają ponadto utrzymać prawidłowy poziom cholesterolu we krwi.

Zastosowanie

Suplementacja diety w składniki aktywne preparatu.

Zalecane spożycie

9g. Sposób użycia: odmierzyć porcję proszku 3g do kreski na załączonej miarce, dobrze wymieszać z ¾ szklanki wody lub soku i wypić. Proszek można dodać również do jogurtu, płatków śniadaniowych lub innej żywności i obficie popić. Spożywać 1-3 porcji proszku na dobę, najlepiej rano i wieczorem.

Składniki

Mielone nasiona lnu zwyczajnego, łupina nasienna babki jajowatej, LactoSpore Lactobacillus coagulans MTCC 5856.

1 porcja (3g) zawiera: mielone nasiona lnu zwyczajnego 2,1g, łupina nasienna babki jajowatej 0,9g, LactoSpore Lactobacillus coagulans MTCC 5856- 120x106CFU.

Ostrzeżenia

Nie zaleca się spożywania suplementu diety Ispagul S + Probiotyk w przypadku chorób przewodu pokarmowego, niedrożności jelit, ciężkiej cukrzycy oraz podczas silnych biegunek, którym towarzyszy gorączka. Kobiety w ciąży lub karmiące piersią powinny skonsultować się z lekarzem, lub farmaceutą przed spożyciem suplementu diety Ispagul S + Probiotyk.

Ważne wskazówki

Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Probiotyk przeznaczony jest dla dorosłych i dzieci powyżej 12 roku życia.
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci, w temperaturze pokojowej.

Zawartość netto

200g.

Producent

Zakład Chemiczno-Farmaceutyczny Farmapol Sp. z o.o.,
ul. Św. Wojciech 29,
61-749 Poznań.

Cechy produktu

Postać
Kluczowy składnik
Rejestracja