Zamówienie wysyłamy w 2 dni robocze
Kategorie

Nacomi, olej z owoców rokitnika, 50 ml

Cena jednostkowa: 34,58 zł za 100 mililitrów

Cena
17,29 zł

Produkt niedostępny

Opis produktu

Tłoczony na zimno olej z owoców krzewu rokietnika nierafinowany o charakterystycznym zapachu ma intensywny pomarńczowo-czerwony kolor. Jego barwa i zapach wynika z wysokiej zawartości witamina A, dodatkowo olej bogaty jest w witaminę E minerały oraz flawonoidy. Jako jeden z nielicznych olej z rokietnika zawiera wysokie stężenie kwasu tłuszczowego palmityno-oleinowego.

Zastosowanie

Olejek pomaga w walce z problemami takimi jak: uszkodzona skóra, widoczne naczynka, przebarwienia, odwodniona skóra, pozbawiona elastyczności.

Sposób użycia

Olej należy stosować punktowo bądź jako dodatek do kremów.

Składniki (INCI)

100% Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

Cechy produktu

Postać
Kluczowy składnik
Problem
Rejestracja