Poradnik
lub
Ulubione0 produktów
Zaloguj się lub załóż konto, aby mieć dostęp do Listy życzeń i zapisywać ulubione produkty na Twoim koncie.
Miód Manuka oryginalny i certyfikowany z Nowej Zelandii. Miód powstaje z nektaru krzewów manuka (łac. Leptospermum scoparium). Swoje wyjątkowe właściwości zawdzięcza substancji o nazwie methylglyoxal (MGO), która występuje w miodach Mankua w znacznych ilościach. Każda partia miodu Manuka otrzymuje certyfikat, który potwierdza autentyczność produktu i umożliwia zapoznanie się z jego dokładnymi parametrami. Smak miodu określany jest jako mineralny, lekko gorzki. Miód charakteryzuje się silnie aromatycznym zapachem z wyczuwalnymi nutami wilgotnej ziemi i wrzosu.
Uzupełnienie diety w methylglyoxal.
Spożywać miód Manuka rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1 łyżeczce 2-3 razy dziennie, pół godziny przed posiłkiem.
Miód z krzewu Manuka 100%.
Miód manuka należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Certyfikat miodu to numer, który znajduje się na etykiecie w pozycji: "Batch Number".
Produkt otrzymał Złoty Laur Klienta 2019.
Laur Konsumenta 2018 w kategorii Top Marka dla Miodu Manuka MGO.
Laur Konsumenta 2011 w kategorii Odkrycie Roku dla Miodu Manuka MGO.
Propharma jest wyłącznym importerem i dystrybutorem Miodów Manuka MGO w Polsce.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.
250 g